bel : (+31) 010-2232955
Over ons
Van order tot eindproduct

van order tot

Van order tot eindproduct

Van order tot eindproduct hanteren wij een transparant, “self-controlling” traject. Daarnaast beschikken wij over de juiste tools om u een compleet productieproces uit handen te nemen.

eindproduct

Kleine series, korte levertijd

Wij zijn in staat, in geval van series, een concurrerende levertijd en prijs aan te bieden. Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte!

5Hands-Metaal b.v.

5Hands-Metaal is gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige fijnmechanische machineonderdelen. Dankzij ons hypermoderne computergestuurd machinepark, onze technische know-how en “last but not least” onze ervaring en inventiviteit zijn wij in staat intelligente totaal-oplossingen te bedenken en te leveren.

Om mee te kunnen denken en in het kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen is flexibiliteit een must. Daarom stellen wij in alle opzichten hoge eisen. Niet alleen aan onze producten, maar ook aan onszelf. Daar plukt u als klant de vruchten van. U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteitproducten, geleverd binnen de afgesproken tijd en tegen een concurrerende prijs.

5Hands-Metaal is een bedrijf dat zich in de markt positioneert als een bedrijf met visie op expansie. Er wordt gewerkt volgens een eigen, binnen het bedrijf op basis van ervaring uitgewerkt, eenvoudig maar praktisch systeem. Het resultaat daarvan is dat 5Hands-Metaal qua routing efficiënt is ingericht.

Wij zijn lid van De Koninklijke Metaalunie en een Erkend Leerbedrijf.