bel : (+31) 010-2232955
Meetkamer
Van order tot eindproduct

van order tot

Van order tot eindproduct

Van order tot eindproduct hanteren wij een transparant, “self-controlling” traject. Daarnaast beschikken wij over de juiste tools om u een compleet productieproces uit handen te nemen.

eindproduct

Kleine series, korte levertijd

Wij zijn in staat, in geval van series, een concurrerende levertijd en prijs aan te bieden. Wij nemen graag de tijd voor een vrijblijvend gesprek en/of offerte!

De beste meetapparatuur

5Hands-Metaal hecht waarde aan om hoogwaardige kwaliteitsproducten te leveren. Kwaliteit is precisiewerk. Daarom hebben we ook een digitale 3D meettafel in onze meetkamer. Onze meetkamer bestaat uit de beste meetapparatuur en software die momenteel verkrijgbaar is in de markt. Wij beschikken over de laatste versie van het 3D-programma EdgeCAM. Dit programma stelt ons in staat om nog efficiënter te programmeren en onze machines aan te sturen.

Wij meten niet alleen onze eigen producten maar ook op aanvraag die van u. Bij elke meeting ontvangt u een hoogwaardig meetrapport. 

In combinatie met onze geavanceerde draai- en freesmachines kunnen wij nu nog beter aan uw kwaliteitswensen voldoen. Naast onze digitale 3D meettafel beschikken wij natuurlijk ook over uitgebreide conventionele meetapparatuur